Rochelle Rikkers gruwelijk mishandeld

jolo en Sas22 tipten ons via de newssubmit het volgende:

De Raad van de Kinderbescherming heeft geconstateerd dat het zusje van Rowena Rikkers, het meisje van Nulde, gruwelijk is mishandeld. Klinisch psycholoog prof. dr. Wolters meent dat Rochelle "in de tijd dat zij bij haar moeder en Mike J. woonde herhaaldelijk op grove, sadistische wijze lichamelijk en geestelijk werd mishandeld". Verder ontdekte de specialist dat "Rochelle een aantal gruwelijke dingen rondom de dood van haar zusje Rowena heeft meegemaakt". Tijdens medisch onderzoek door het Universitair Centrum in Utrecht is gebleken dat het meisje littekens op haar rug heeft die mogelijk veroorzaakt zijn door sigarettenpeuken. Het (geheime) rapport is uitgelekt naar de Telegraaf.

De moeder van Rochelle ontkent iedere betrokkenheid bij het schokkende misdrijf. Wanda Rikkers wordt verdacht van de moord op haar dochtertje Rowena (4), en is sinds vijf maanden zwanger van een derde kind. Rikkers (25), die momenteel evenals haar Rotterdamse vriend Mike J. (32) vastzit, verwacht verder binnen een mum van tijd "weer naar huis" te kunnen om voor haar andere kind, Rowena's zusje Rochelle (3) en haar toekomstige baby te zorgen.

Voogdij
Bij de kwestie rondom de voogdij van Rochelle Rikkers, verkondigde moeder Wanda ook al leugens. Volgens de Dordtse Stichting Jeugdzorg schermde Wanda met het feit dat haar ex-man Martin Huisman niet de biologische vader van Rowena en Rochelle is.
"Ik heb dat inderdaad gezegd. Het was eigenlijk een ideetje van mijn moeder, omdat ik had begrepen dat Martin bezig was het gezag van me af te pakken (...). Later heb ik die verklaring weer ingetrokken".

Ex-echtgenoot Martin, die vecht voor de voogdij over Rochelle, wordt nu beschuldigd met ''omgang met een jong meisje, xtc- en cocaÔnegebruik, overvallen en exhibitionisme in het bijzijn van minderjarigen en 'mogelijk iets met kinderporno'', aldus Wanda. Verder beticht zij haar ex-echtgenoot ervan Rochelle "alleen te willen hebben, zodat hij rustig thuis kan zitten met een uitkering".

Rochelle
Psycholoog Wolters onderzocht zowel Wanda Rikkers als Martin Huisman. Hij beschrijft Wanda als ''een vrouw met een zeer gestoorde persoonlijkheidsontwikkeling" en hij is van mening dat Martin Huisman evenmin in staat om voor Rochelle te zorgen.
Vanmiddag worden beiden gehoord door de Dordtse rechtbank.