'Drie uur cyberseks per week'

berney had ons via de newssubmit het volgende te melden: 'Drie uur cyberseks per week'

Een onderzoek onder 40.000 internetters in de Verenigde Staten heeft uitgewezen dat er veel minder tijd wordt besteed aan seks op het net dan werd verwacht. Mannen 'doen' het gemiddeld iets meer dan drie uur op het net per week, vrouwen houden het onder de twee uur.

Zeker twintig procent van de Amerikaanse surfers doet wel iets aan cyberseks. Dat blijkt uit het onderzoek dat onder leiding stond van Dr. Al Cooper van de Universiteit van San José. Eén van de opvallendste uitkomsten is dat een derde van de respondenten aangeeft dat cyberseks hun offline seksleven een goede impuls geeft.

Niet verbazingwekkend is het resultaat dat vrouwen op internet andere dingen doen dan mannen. Bij mannen gaat het bij cyberseks vooral om stimulatie, terwijl vrouwen het internet meer educatief gebruiken.

Seks is vanaf het begin af aan al een grote stimulans voor internet geweest. Terwijl er in heel de dotcom-wereld tegenvallende resultaten worden gemeld, hoor je niets over tegenvallende resultaten uit de cyberseksindustrie.