Sjello zet parodie op Chello voort

Een nieuwe naam en een nieuw uiterlijk: kortom de makers van Sjello.nl werken momenteel aan een geheel nieuwe parodiesite. Chello mag het kort geding dan hebben gewonnen, Sjello laat zich niet geheel uit de weg slaan.

Op 4 april heeft de rechter besloten dat de eigenaren van parodiesite Sjello.nl binnen zeven dagen elke inbreuk op het handelsnaam en merk- en auteursrecht van Chello moeten staken. Ook de domeinnaam www.sjello.nl moet aan de kabelgigant worden overgedragen.

Moerstaal, het bedrijf achter de paradiesite, heeft de afgelopen dagen zoveel verzoeken ontvangen om de parodie voort te zetten, dat ze heeft besloten dit te gaan doen. De naam van de parodiesite zal 11 april bekend worden gemaakt. Momenteel maken ze gebruik van de werktitel Yourworstnightmare.nl. Deze Engelse naam past niet goed binnen Moerstaal en zal dus niet de definitieve naam zijn van de Chello parodie. Naam en uiterlijk blijven dus nog even onbekend. De inhoud valt enigszins te voorspellen. De makers zullen de activiteiten van Chello immers kritisch blijven volgen.