Dido-CD eindelijk uit in Europa!

DidoOp No Angel presenteert Dido zich als een begenadigd singer-songwriter, die qua stemgeluid enigszins doet denken aan Dolores O'Riordan (Cranberries). Bekendste nummer op het album is Thankyou, dat door rapper Eminem is gebruikt als soundbed voor zijn huidige wereldhit Stan. Toch wordt niet Thank You maar Here With Me - thema van de Amerikaanse sciencefictionserie Roswell - hier als eerste single uitgebracht.

Het plotselinge Europese succes gaat Dido echter niet in de koude kleren zitten. Zij zou eerder deze week een optreden doen in een HMV Mega Store in de Londense Oxford Street. Toen zij echter hoorde dat er veel pers aanwezig was en er een heel leger fotografen op haar stond te wachten, heeft zij het optreden op het laatste moment afgelast. "Er stonden zo'n 25 fotografen te wachten tot zij naar buiten kwam, en we kregen te horen dat zij niet op haar gemak was met al die persaandacht", aldus een fan van de zangeres.

Ondertussen is ook haar populariteit in Nederland ongekend groot aan het worden. Onlangs stond ze in een stijf uitverkochte Melkweg en op 29 april keert de zangeres terug voor een optreden in het Tilburgse 013.