Robbie komt uit de kast

Robbie Williams heeft tijdens een optreden in Parijs zijn fans weer eens ernstig doen twijfelen aan zijn geestelijke gezondheid. Het begon allemaal toen een fan een teddybeer op het podium gooide. Robbie schopte het arme beest in de coulissen en begon tegen het meisje te schreeuwen: "Ik haat teddyberen. Ze doen me denken aan mijn tijd met Take That."

De arme fan barstte vervolgens in tranen uit. Robbie probeerde haar te troosten met de woorden: "Oh, het spijt me, huil niet. Als je iets naar me wilt gooien, gooi dan een condoom met je naam erop!" Toen een andere fan aan zijn woorden gehoor gaf, verzocht Robbie zijn bodyguards haar even mee naar achteren te nemen voor later. Na deze heterosexuele avances introduceerde Robbie zijn tekstschrijver als volgt: "Guy en ik hebben sinds drie jaar een vaste seksuele relatie." Na een ongemakkelijke stilte vervolgde hij met: "Dus dit is eigenlijk mijn 'coming-out' feestje. Voortaan ga ik door het leven als Roberta Williams...grapje."

Als afsluiter kondigde hij het lied 'Rock DJ' aan met de woorden: "Dit is het lied waarbij ik mijn kleren uittrek". De fans waren door het dolle heen, maar Robbie stelden hen zwaar teleur door nog even te zeggen: "In de video".