Muziekpieken in Sassendonk

Aan: Sunchaser
Van: Danny
Subject: "Muziekpieken in Sassendonk en de clitoris van Manon Thomas"

In reactie op Carnaval met Joran van der Sloot

Hej Sunnieboy!

Eindelijk is het zo ver; ik ben verhuisd zonder m'n woning te verlaten. Niet dat ik daar nou zo blij mee ben trouwens. Ik ben namelijk verhuisd van het pittoreske Zwolle naar het achterlijke 'Sassendonk'. Dacht ik dat de Friezen er een handje van hadden plaatsen twee namen te geven, blijk ik van de ene op de andere dag van de groenste stad van Europa naar een hersenloos meestampend carnavalsdurrup te zijn verhuisd. Hoefde ik geen hol voor te doen. Ik hoop dat de belastingen en parkeertarieven hier iets gunstiger liggen dan in Zwolle trouwens, maar dat zal wel weer niet. Was gisteren bij m'n schoonfamilie omdat de Sassendonkse carnavalsoptocht daar langs de deur loopt. Kinderen verkleed als Shrek en een elfje langs de kant van de weg en ikzelf gewoon lekker binnen met een computerblad op de bank. Schijnt dat ze muziekpieken hebben moeten uitgeven. Dat houdt in dat ze ongevraagd een optocht met mislukte praalwagens langs je deur jassen en dat ze dan verwachten dat je daarvoor gaat betalen. Gelukkig woon ik niet in een straat waar zo'n parade voorbij komt, anders zag ik mij genoodzaakt een NEE/NEE sticker te plaatsen. 'NEE, ik hou niet van carnaval!; NEE, tieft op met je kutcarnavalskrakers!'.

Ik heb al eerder gezegd dat carnaval een feest is voor hersenlozen en daar blijf ik bij. Ik kan met een gerust hart zeggen dat ik carnaval haat. Niet een klein beetje, maar gewoon uit de grond van mijn hart. Ik háát carnaval. Een stel mongolen met een cape en mislukte KKK-puntmuts die zich dan een carnavalsvereniging noemen, van papier-mache een verschrikkelijke kitschwagen in elkaar draaien en vervolgens de buurt lastig gaan vallen met hún achterlijke klotefeest. Hossen, zuipen, springen, neuken, kotsen en je als kleuter gedragen. Carnaval in tien woorden.

Er schijnt zelfs- ik heb zelf doelbewust NIETS van de hele optocht meegekregen - een prutswagen bijgezeten te hebben die zich inzette voor het milieu ofzo. En zoals je weet; ik draag mijn steentje bij aan het milieu. Ik spaar zoveel mogelijk energie. Ik loop zo weinig mogelijk en span mij zo min mogelijk in om maar vooral het milieu te sparen. Ik verdien een lintje. Er is niemand die zoveel energie bespaart als ikzelf. In bed draai ik mezelf niet om maar mijn dekbed. Minder inspanning en dus minder energieverspilling. Ik verdien een lintje!

Nou weet ik dat er Wilderspruiken zijn voor carnaval, maar zijn er al opengesperde Manon-Thomas kutten gespot eigenlijk? Dat zou een gat (pardon the pun) in de markt zijn volgens mij. Dat je als vrouw gewoon een kale nepkut voorbindt, een hoerige pruik opzet en een janksmoel opzet. Paar dollartekens voor de ogen en klaar ben je. Hoef je alleen nog maar de hele dag te roepen dat je je verkracht voelt en het te vergelijken met het overlijden van je vader en je bent twee druppels water Manon Thomas. Shitonya is dus al op de helft. Joran van der Sloot maskers zouden ook een daverend succes worden vermoed ik. Kun je de hele dag met een agressieve rotkop mensen glazen wijn in hun porem mikken.

Overigens heb ik helemaal niks met Joran van der Sloot. Heb een foto gezien en ik vind 'm een enge rotkop hebben. Ik geloof zomaar dat hij Natalee om zeep heeft geholpen nadat hij haar heeft volgeblaft, net als de halve wereld, maar het valt niet te bewijzen. Zelfs als Peter R. een bekentenis heeft, dan nóg zal eerst bewezen moeten dat hij het daadwerkelijk gedaan heeft. Het zal wel. Ik kijk vanavond gewoon naar baby te huur. Zal mij een rotzorg zijn welke info Petertje heeft of niet. Ik vind 'm een irritant misbaksel, met z'n monotone, nasale kutstem. "Waarom doe je dat nou? Vind je dat normaal? O, ga je nou weglopen? Ik mag je toch wel even spreken? Nee, ik wil weten waarom jij dat doet? Ja, loop maar weg! We kunnen toch even praten?" Altijd dezelfde vijf vragen en nooit laat hij iemand uitpraten. Godsgruwelijk irritant. En riep hij twee weken geleden met het 'wijnincident' niet dat hij geen tijd had voor zaken als een bezoekje aan de Oprah Winfrey show? Nu is 'ie met geen mogelijkheid van televisie te slaan en vertrekt 'ie alsnog naar de grote, stinkend-rijke tv-diva. Onze Peter is een man van principes blijkt wel weer.

Net als de SGP en CU. Die willen liever niet dat Deep Throat wordt uitgezonden namelijk, terwijl iedereen toch een film gezien zou moeten hebben die gaat over een vrouw die haar clitoris in haar keel heeft zitten. Manon Thomas heeft 'm trouwens gewoon in haar kut zitten. Vlak bij haar hersens.

Maar goed, ik ga vandaag verder werken aan het FOK!abonnementensysteem. Kun je straks FOK! steunen in ruil voor extra functionaliteit. How cool is that?

Later!
Danny