Slalalalala.... Een verhaaltje over Slarioux!

Ik heet Sander, hier op Fok! beter bekend als Slarioux, de man met het icoontje . Ik woon al mijn hele leven in Arnhem, waar ik op dit moment een MBO-opleiding tot systeem/applicatiebeheerder doe. Daar zit ook was Cisco zooi bij, erg rielekst allemaal.

Hier op Fok! ga ik samen met deGVR gamereviews doen. Af en toe een spel kiezen, kopen en spelen. Oftewel, de ene hobby met de andere combineren. Verder mod ik af en toe op de frontpage, en sta ik users te woord in het Feedbackforum.

Hobbies zat, maar tijd te weinig. Computeren is een grote hobbie, lekker prutsen in Windows2000 of gewoon een beetje rondsurfen en chatten. Ook doe ik in m'n vrije tijd iets aan webdesign, maar eigenlijk te weinig. Verder zit ik op scouting, waar ik nu leiding ben over de esta's/welpen. Da's erg tof kan ik je vertellen, maar de meeste mensen vinden het voor mietjes. Kom een keer langs, ik zal je eens wat laten zien

Ja, dat ben ik


In m'n vrije tijd zit ik nogal eens achter m'n PC (te vaak, ja), maar gelukkig zat vrienden om me mee te vermaken, mocht ik me erg vervelen. Ook kan ik terugvallen op m'n vriendin, mocht het heel erg zijn . En natuurlijk, school, want dat moet ook gebeuren. Ook ben ik sinds kort bezig voor GameSpy. Ik ben nu bezig een site over Unreal Fortress te vullen. Leuk om te doen, en er zijn nog voordelen ook. Waaronder een Personal File Server en FTP-acces enzo .

Owja, hoe kom ik nou op m'n nick? Nou... lang geleden, had ik een nickname nodig... toen kwam toevallig dit filmpje voorbij, en toen wist ik het wel. En ik ben tot nu toe niemand tegengekomen die dezelfde nick heeft, dus dat zit wel snor .

Verder, tja, wat kan ik vertellen. Iets over hoe ik ben enzo, da's vrij simpel. Aardig, vriendelijk (hoop ik), en voor sommige een beetje 'de PC-nerd'. Sommige mensen nemen dat nogal serieus en.. ach ja, je kent de vooroordelen over nerds wel . Verder kan ik nogal eens bot uit de hoek komen, maar dat zal je hier op het forum niet merken. Ik moet het ook nog tiepen en tegen die tijd heb ik al iets subtielers bedacht.

Heb je nog iets te vragen, je kan me zo bereiken: