FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's





Toon berichten van deze types







Actieve items
Actieve items


Forum
Forum


Archief
Artikelen van zaterdag 11 december 1999

Meerdere mensen in tuin BB geweest

Maurice en Martin zijn momenteel te gast in de studio van de regionale zender WOS Radio. Zojuist legde de presentator het volgende aan Maurice voor: "Het gerucht zou gaan dat er meerdere mensen over de schutting geprobeerd zouden hebben te klimmen. Is dat ook zo?" Maurice vertelde daarop dat er in het begin inderdaad verschillende mensen geprobeerd hebben de schutting over te komen. Dit zou later niet meer mogelijk zijn geweest, omdat er beveiligings-maatregelen werden getroffen. Daarop vroeg de presentator of de ploeg van Willibrord de enige zijn geweest die ook in de tuin zijn geweest. Maurice kon hierop niks anders doen, dan laten blijken dat hij over dit soort zaken niet mag praten.

Blijkbaar is Veronica ook buiten het BB-huis nog de Big Brother. Ook de vermoedens die onder een hoop internetters bestonden over 'de testbeelden' worden op deze manier wel enigsinds bevestigd.

Op de stelling of de kijkers worden gemanipuleerd door selectief uitzenden van de redactie, antwoordde Maurice met een volmondig: "JA!" Hij heeft de afgelopen twee dagen al heel wat afleveringen gezien en hij en Martin vonden dat er tientallen stukken waren, waarbij het verhaal uit de context was gerukt. Actueel voorbeeld is nog wel de uitzending van van de week waar als cliffhanger (laatste scene) Maurice zei dat hij blij was dat hij Bart kende, omdat iedereen die hij hierna zal ontmoeten mee zal vallen. Het leek net of Maurice ruzie maakte met Bart, maar in de uitzending die daarop volgde zag je de complete scene, en toen bleek het dus dat Maurice dit zei in een melige bui.

Eén ding is nu wel duidelijk; Veronica had z'n zaakjes een héél stuk schoner kunnen spelen.

Overigens werd de roddel die afgelopen week door Story werd verspreidt, dat Bianca de straat niet meer zou opdurven, door Martin ontkrachtigd. "Onzin", zo zei hij.

Mona zou ook in de studio verschijnen, maar zij moet verstek laten gaan omdat ze ziek is. (Zeker kou gevat afgelopen donderdagavond ) Zij doet het interview telefonisch.



[Later Meer...Misschien ]

Treinverkeer loopt maandag misschien in ‘t honderd

Maandag zal het treinverkeer in heel Nederland ontregeld kunnen raken door een staking tussen 4.30u en 9.00u. in Rotterdam, Amsterdam, Haarlem, Dordrecht, Hoek van Holland, Lelystad en Hoofddorp. Al het NS personeel zal dan misschien het werk neerleggen.

Het personeel is de agressie zo ontzettend zat dat ze misschien gehoor geven aan een staking maandag. Het personeel eist meer in- en uitgangcontroles op de stations, snellere assistentie van de politie, meer personeel en een lik-op-stuk-beleid bij geweld. Ook moeten er meerdere conducteurs aanwezig zijn in de trein op ‘gevaarlijke’ routes, zodat ze elkaar kunnen helpen als er wat mis gaat.

De staking is georganiseerd door verschillende actiecomités. In verschillende steden is het nog niet duidelijk of het personeel de actie steunt. Maar mocht er wél een staking komen, dan heeft dit dus gevolgen voor het gehele land.

Fokzine 13e plaats best bezochte sites

Op WEBWERELD staat een artikeltje over de populariteit van bepaalde websites.
Onderzoekbureau Multiscope houdt elke maand bij welke Nederlandse site de meeste bezoekers trekt. Naast de
eerste plaats van het Veronica-programma is de gegroeide populariteit van Fokzine opvallend.
De jongerensite steeg van de dertigste naar de dertiende plaats. Dat komt door items over Big Brother. Vooral de
chatbox en de nieuwsberichten zijn populair.


13e plaats van bestbezochte sites van Nederland.. Geen slecht resultaat na 2 maandjes online moet ik zeggen.
Alweer iets om trots op te zijn
Laatste reviews en specials
special
VrijMiBabes #215 (not very sfw!)
special
Random Pics van de Dag #1309
special
Random Pics van de Dag #1308
special
Random Pics van de Dag #1307
special
Random Pics van de Dag #1306
special
Random Pics van de Dag #1305
©FOK.nl e.a.