Wijzig je username voor Lenthe - laatste dag!

Zoals de actieve FOK!er misschien al heeft vernomen en de minder actieve nu gaat lezen, is user ueberduitser bezig met een Dream or Donate-actie voor zijn meervoudig gehandicapte dochtertje Lenthe. Naarmate hun dochter ouder wordt ontkomen ze er niet aan een rolstoelbus aan te schaffen, helaas kan in Duitsland geen aanspraak worden gemaakt op fondsen en subsidies en zelf een dergelijke bus aanschaffen is helaas ook duur.

Om namens FOK! extra geld in te zamelen hebben we de volgende actie bedacht:

Verander je username
Voor € 30,= kan je je username eenmalig laten veranderen! Ja je leest het goed! Iedere user die dat wil hoeft slechts € 30,= euro te doneren om vanaf eind volgende week met een nieuwe username door het FOK!leven te gaan!

Deze actie is aan een aantal voorwaarden verbonden:
- de nieuwe nick mag nog NIET bestaan
- terugveranderen is NIET mogelijk
- de nieuwe nick mag geen scheldwoorden, url's, denigrerende of beledigende termen bevatten, geen illegale zooi of rare tekens bevatten, niet sterk lijken op een andere nick of de naam van iemand anders bevatten.
- uiteindelijk bepaalt Danny of een nick wel of niet mogelijk is. Zo nee zal hij dat doorgeven aan de user en die heeft dan de mogelijkheid een andere nick te kiezen.

Via het Fotoboek kun je controleren of de door jou gewenste naam al bestaat
Type de je nieuwe gewenste naam in de URL en je kun zien of de gewenste naam mogelijk is: http://fotoboek.fok.nl/jouwnieuwenaam is dus beschikbaar

De procedure gaat als volgt
- Je geeft in dit topic een reactie met je huidige username en de naam waarin je je naam veranderd wilt zien. Let op de bovengenoemde criteria.
- Je doet een donatie van minstens € 30,= via de Dream or Donatie-pagina van ueberduitser. Zorg er voor dat de donatie niet anoniem is en schrijf in het bericht "FOK! actie oude-username --> nieuwe-username"
- Als je hebt gedoneerd zal je naam worden doorgegeven en ga je vanaf volgende week door het leven onder je nieuwe naam. De eerste tijd zal je een tagje krijgen, zodat voor de rest van het forum duidelijk is wie je was.
- Doneren is vanaf nu mogelijk, de actie loopt tot 10 januari 23:59:59 MET. Zorg dat voor deze tijd hebt gedoneerd en je nieuwe naam hier hebt doorgegeven.

P.S. Uiteraard mag je ook doneren als je geen flitsende nieuwe username nodig hebt. Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, is welkom.

Update 07-01-2017 15:25 uur
Inmiddels is bijna een kwart van het beoogde bedrag opgehaald! Je hebt nog slechts drie dagen de kans om een nieuwe username te verzinnen!  Reeds 13 anderen gingen je voor  

Update 09-01-2017 20:40 uur
LET OP! Je kunt nog maar één dag van dit aanbod gebruik maken!