Verras je valentijn met een valentijnsadvertentie en WIN!

Icoon Sitenews Komende donderdag is het weer Valentijnsdag en net als vorig jaar zal FOK! hier weer op een speciale manier aandacht aan besteden. Kon je vorig jaar een anonieme pm versturen naar je lover, dit jaar kan je een advertentie plaatsen om (anoniem) je liefde te verklaren of op een originele manier je relatie te beëindigen.

Voor de meest originele banner hebben we een leuk prijzenpakket ter beschikking gesteld. Wat dacht je van een jaar lang gratis een full abonnement op FOK! (uiteraard ingaande op het moment dat FOK! een abonnementsdienst heeft), als je een nieuwe bannercampagne start 100.000 gratis views? En als laatste kan je ook nog naar de bioscoop want je krijgt een tweetal bioscoopbonnen met een flesje champagne en een prachtig FOK!shirt! De nummers twee en drie krijgen ook zo'n prachtig FOK!shirt.

Plan komende donderdag via onze adplanner je advertentie (728x90) in. Naast het feit dat je advertentie regelmatig voorbij gaat komen op het forum worden alle advertenties ook nog eens in een apart topic verzameld. Op vrijdag en zaterdag kan er dan via een speciaal topic door de users gestemd worden op de meest originele, lieve of mooie advertentie. Degene die op zaterdag om 23.59 uur de meeste stemmen heeft wint.