Lamprou twijfelt over toekomst bij Ajax

De toekomst van Kostas Lamprou bij Ajax is onzeker. De doelman heeft een aflopend contract en er is nog geen duidelijkheid over een verlenging.

De 26-jarige Griek is derde doelman in de selectie van trainer Erik ten Hag en speelde alleen één wedstrijd in de KNVB Beker in het eerste elftal. "Hij wil weer wekelijks voetballen, of daar in ieder geval echt om kunnen strijden. Bij Ajax of bij een andere club, maar Ajax is onze eerste gesprekspartner", vertelt zaakwaarnemer Winnie Haatrecht in gesprek met Voetbal International.

"Ik heb in de winterstop al met Ajax gebeld over Kostas. Er was belangstelling van andere clubs, maar hij mocht onder geen beding vertrekken vanwege de blessure van Benjamin van Leer. Daar hadden wij alle begrip voor. Binnenkort gaan we weer met elkaar in gesprek en dan zal wel duidelijk worden of Kostas bij Ajax blijft."

"Stel dat André Onana vertrekt, dan kan zijn situatie eventueel veranderen. Alles draait om zijn uitzicht op speeltijd. Maar Kostas staat er in heel Nederland goed op. Hij is gewoon een heel goede keeper en in Nederland weet men dat ondertussen ook wel."