LB: Miranda Lambert aan drank na scheiding

Als 'sterren' het niet te druk hebben met tegen Donald Trump ageren, mogen ze altijd graag hun persoonlijk leed over een zo groot mogelijk publiek uitstorten. Nu in Lekker Belangrijk; Nieuws dat je niet wilt missen!: Miranda Lambert over zuipen en haar scheiding. (nee niet die op haar hoofd)

Countryzangeres Miranda Lambert heeft haar publiek tijdens een concert in Chicago openheid van zaken gegeven over haar scheiding van zanger Blake Shelton. Ze vertelde onder meer dat alcohol haar troost bood na het beëindigen van het huwelijk dat vier jaar stand had gehouden.

"Na mijn scheiding ben ik wat extra gaan drinken", vertelde Miranda vanaf het podium. Dat was ter introductie van een liedje dat volgens haar is geïnspireerd door de nachtelijke stapavonden in Nashville.

Het is niet voor het eerst dat de 33-jarige zangeres toegeeft dat alcohol haar zo goed heeft geholpen in moeilijke tijden. In november 2015 onthulde zij al dat na haar scheiding ''nachten huilen op de bank en het drinken van whiskey." Haar favoriete bezigheden waren.

Miranda huilt nu alleen nog professioneel op het podium en doet het nu met zanger en muzikant Anderson East. Blake Shelton vermaakt zich met zangeres Gwen Stefani.

Miranda Lambert dronk meer na scheiding
Miranda Lambert aan drank na scheiding (Foto: BuzzE)