WK darts gaat verder, Van Barneveld en Van Gerwen in actie

De kerstdagen zitten er weer op, het is klaar met het overvloedige eten de oliebollen kunnen op tafel en dartsliefhebbers kunnen er na drie lege dagen eindelijk weer voor gaan zitten: het WK van de PDC gaat verder!

We beginnen dinsdag om 14.00 uur, live op RTL 7. We zitten nog in de tweede ronde, waarbij we beginnen met Mensur Suljovic - die Ron Meulenkamp uitschakelde - die het opneemt tegen voormalig Lakesidekampioen Mark Webster. Robert Thornton, de man van de gruwelijk slechte eersterondepartij, heeft Daryl Gurney tegenover zich. Dave Chisnall mag af gaan rekenen met Chris Dobey.

De middagsessie lijkt mogelijk wat spanning op te leveren, maar in de avondsessie hoeven we ons daar niet al te veel op te verheugen. Het voordeel is dan weer dat vanavond wel de aansprekende namen spelen. Raymond van Barneveld trapt om 20.00 af met een duel tegen Alan Chuck Norris. Phil Taylor staat tegenover Kevin Painter, die door de visaproblemen van Kyle Anderson op het WK staat. Michael van Gerwen neemt het tot slot op tegen de Spanjaard Cristo Reyes, waarmee de eerste dag van 'deel twee' van het WK afgesloten wordt.