FOK! Wat een weer..Weersverbetering

Goedemorgen! Met name in het zuiden en oosten heeft het gisteren aardig geregend. In het westen en noorden viel het wel mee en viel er hooguit een beetje motregen. Zelfs de zon heeft er nog geschenen. Vandaag zien we overal de zon weer in meer of mindere mate, en blijft het op veel plaatsen droog. Plaatselijk viel er de afgelopen dagen tussen de 5 en 35 mm.

Een enkele bui valt nog niet uit te sluiten, maar het zullen geen zware buien zijn. Verder zien we een afwisseling van stapelwolken en perioden met zon. Het kan zijn dat die wolken zich wat gaan uitsmeren, zodat het toch wat somberder eruit kan zien. De meeste zonuren vinden we zoals gebruikelijk langs de kust en daar kan het zelfs helemaal zonnig worden. De middagtemperatuur ligt rond de 20 graden en er staat een matige, aan zee krachtige, zuidwestelijke wind.

Morgen hebben we een vergelijkbaar beeld. Er zijn perioden met zon en op een lokaal buitje na blijft het overwegend droog. Aan de temperatuur veranderd niet veel.

In het weekend komt er nog meer zon en wordt het een paar graden warmer. Op zondag kan het lokaal 25 graden worden.

Fijne dag!

Zon op 06:04
Zon onder 21:27
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

Beer in een dierenpark in Klotten (Foto: Mickytjuh)
Deze beer geniet van het zonnetje in een pretpark/dierenpark in Klotten. (foto:Mickytjuh)

.Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1693 Uitvinding van de Champagne door Dom Perignon.
1914 Eerste Wereldoorlog: Duitse troepen vallen Belgie binnen, waardoor het Verenigd Koninkrijk de oorlog verklaard aan Duitsland.
1945 Prinses Juliana en haar gezin keren vanuit Canada terug naar Nederland. Ze verbleven daar tijdens de oorlog.
2001 De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-il brengt een bezoek aan Rusland.
2010 De jonge Nederlandse zeilster Laura Dekker begint aan haar solo-zeiltocht rond de wereld.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.