Stel heeft seks in hoogste reuzenrad ter wereld

De politie van Las Vegas heeft een stel opgepakt omdat zij de liefde bedreven op een wel heel bijzondere plek. Chloe Scordianos (21) en de 27-jarige Frank Panzica waren aan het vleesdammen in de High Roller  in Las Vegas, het hoogste reuzenrad ter wereld.

Het stel had elkaar pas afgelopen week ontmoet in de gokstad. Al snel sloeg de vonk over, waarop zij besloten het reuzenrad met een bezoekje te vereren. Ze kwamen echter niet voor het uitzicht.

Eenmaal in de cabine trok het tweetal de kleren uit en staken ze een peuk op. Al snel kwam een stem door de intercom die hen sommeerde zich weer aan te kleden en de sigaret te doven. In eerste instantie gaf men er gehoor aan, maar dat duurde niet lang.

Panzica trok Scordianos' jurk uit en zij ging op haar rug liggen. Ook Panzica trok zijn broek van zijn kont en liet zijn kont en piemel zien. Vervolgens ging hij door de knieën en gaf de brunette de befbeurt van haar leven.

Opnieuw klonk de stem door de intercom, die hun opdroeg te kappen met die ongein. Het paartje bleek echter oostindisch doof, want ze gingen overstoorbaar door. Tot hilariteit van het drietal in de volgende cabine, die alles heeft gefilmd.

Toen het prille stel eenmaal weer vaste grond onder de voeten had, werden zij direct staande gehouden door de beveiliging. Deze heeft het duo overgedragen aan de politie van Las Vegas.

Als het allemaal te snel voor je ging, heb je hier een filmpje