'Andrélon promoot kort, pittig kapsel'

Honderden topics zijn er al aan gewijd: vrouwen met een kort, pittig kapsel. Want iedereen heeft een hekel aan ietwat vadsige wijven – al dan niet met  bril – die knalrode of paarse stekels hebben. Net toen we dachten over dit trieste dieptepunt heen te zijn, komt Andrélon met een spotje waarin dergelijke oogaids wordt gepromoot.

"Zie ik zojuist een reclame voorbij komen van Andrélon: Shampoo voor kort haar", klaagt luckass op FOK!. "Andrélon probeert vrouwen onvrouwelijk te maken. En gladjanus Manuel Broekman doet alsof 'ie het geil vindt, dus alle vrouwtjes gaan nu naar de kapper."

Uiteraard krijgt TS veel bijval. "Probeer aan je buitenlandse collega's maar eens uit te leggen waarom vrouwen hier met kort pittige kapsels lopen", aldus een FOK!ker. "Marketing voor kuddedieren. Want de inhoud van zo'n flesje weet ook echt dat je kort haar hebt", weet een ander. "Dit is gewoon shampoo voor Vivavolk en Libellemutsen. Deze trend zie je ook echt alleen maar in Nederland."

Voor de liefhebbers volgt hieronder een foto van een mokkel met een dergelijk kapsel. Gevolgd door de commercial in kwestie.

De reclame in kwestie, pure horror!