'Mama v/h Jaar' (37) doet buurjongen (14)

De politie van Anderson Township, in de Amerikaanse staat Ohio, heeft ene Melissa Harris in de boeien geslagen. De 37-jarige vrouw heeft namelijk meerdere malen het bed gedeeld met haar 14-jarige buurjongen. De vader van het ventje omschrijft de blondine als 'Moeder van het Jaar'.

Het viel nogal op dat het kereltje wel erg vaak bij buuv een kopje suiker kwam lenen. De geile buurvrouw wilde hiervoor wel graag in natura voor worden betaald. En wie was het buurjongetje dan om de milf iets te weigeren?

Tweemaal reeg hij zijn buurvrouw aan zijn spermaspeer in de auto van Harris. Een andere keer liet hij haar gewoon in haar eigen huis alle hoeken van de kamer zien. Ook bediende het stel zich van orale seks.

Het prille geluk kwam door een domme fout plotseling ten einde. Het tweetal had namelijk nogal wat pikante sms'jes met elkaar uitgewisseld. Die de papa van het ventje met rode koontjes heeft zitten lezen, waarna hij de politie belde. En uiteraard bekeek hij ook de naaktfoto's van zijn buurvrouw.

"Ik viel bijna flauw", aldus de beste man. "Er stonden honderden seksberichtjes en naaktfoto's in zijn telefoon. Dit had ik niet verwacht, voor mij was ze echt een voorbeeldmoeder. Het is ranzig, ik hoop dat haar toekomt wat ze verdient."

Toen papalief zijn zoon de duimschroeven aandraaide, bekende hij grif dat hij de geile buuv meerdere malen een veeg had gegeven. De gearresteerde Hannis ontkent echter het bed met het mannetje te hebben gedeeld. Volgens haar is de buurjongen slechts een scharrel van haar dochter.