Mogelijke hint over nieuwe Legend of Dragoon

Between Shu Ferns, een parodie van het bekende Between Two Ferns, heeft mogelijke hints losgelaten over een nieuwe Legend of Dragoon-titel. Daarnaast heeft ook PlayStation grote aankondigingen gehint voor de aankomende PlayStation Experience.

Een paar maanden geleden klonken er geruchten rondom de mogelijkheid voor een Legend of Dragoon-aankondiging op de Tokyo Game Show 2014. Hoewel dat niet gebeurde leek het erop dat PlayStation de aandacht van de fans van de klassieke game wilde trekken. Shuhei Yoshida beheerde de Japanse studio tussen 1996 en 2000, met Legend of Dragoon als één van de titels. Shuhei Yoshida heeft zich eerder uitgesproken over projecten die hij waardig vond, dus de kans op een nieuwe titel is mogelijk.

In de video hieronder kun je zien dat er gespeeld wordt met de titel Legends of Dragoonies (Legend of Dragoon en The Goonies). Aangezien niemand precies weet wat zich er achter gesloten deuren afspeelt, is het onduidelijk of er daadwerkelijk gehint wordt naar een nieuwe titel.