FOK! wat een weer... Vrij zonnig

Goedemorgen! We kunnen het vrij kort houden vandaag, want we hebben met een hardnekkig weerpatroon te maken en grote wijzigingen in het huidige weerbeeld zijn er de komende 3 dagen niet te verwachten.

Vandaag is er flink wat zon en blijft het droog. De oostenwind blijft gewoon doorwaaien, maar het ergste hebben we wel achter de rug. Alleen op de Wadden zou de wind nog even windkracht 6 kunnen halen. Pas tegen het weekende neemt de bewolking wat toe en misschien valt er dan ook een klein beetje neerslag.

Ook in Europa blijft het vrijwel overal hetzelfde weer. Onweer in het Middellandse Zeegebied en de grote kou in het noorden en oosten van Europa. Ik val nog net niet in slaap...

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar [email protected] onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Warm
KlapMongeaul dook voor het weerbericht even zijn archieven in en stuurde deze foto naar mij van zijn vakantie in Portugal. Even een opwarmertje voor de zomer? Nog even geduld...