Meisje pleegt zelfmoord na sextape

Een achttienjarige Indiase studente heeft zichzelf van kant gemaakt. Ze kon het niet langer verkroppen dat haar vriend Anindya Garai hen stiekem had gefilmd tijdens de seks. De beelden zette hij vervolgens op YouTube en verspreidde hij via MMS.

Het meisje, een eerstejaars studente aan de Siliguri Polytechnic in de Indiase deelstaat West-Bengalen, werd ruim zeven weken achtereen bespot door haar medestudenten. Ook werden haar oneerbare voorstellen gedaan. Lange tijd begreep ze niet waarom, totdat ze ontdekte dat haar vriend stiekem een sextape van hen had verspreid.

Hierop deed het meisje aangifte bij de politie. Helaas slaagde de politie er niet in de ouderejaars student aan te pakken. Omdat zij geen andere uitweg zag, besloot ze woensdag zelfmoord te plegen.

De politie heeft het inmiddels voor elkaar gekregen dat de bewuste video van YouTube is verwijderd. De politie kan echter niet voorkomen dat de beelden via MMS nog verder worden verspreid. De ex-vriend die het filmpje heeft verspreid, is sindsdien spoorloos verdwenen. Mocht hij schuldig worden bevonden aan de tragische dood van de studente, dan loopt hij de kans achter tralies te belanden.