FOK!radio: Microsoft vs. Apple

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Menig iPhone-liefhebber zat er klaar voor: Steve Jobs van Apple die een nieuwe versie van de iPhone bekendmaakte. En als je soms hoort hoe Apple-gebruikers over hun telefoon, MacBook of iPod praten, lijkt het wel een religie. Zijn spullen van Apple nu echt zoveel beter dan van concurrenten zoals Microsoft? En waar komt die verheerlijking van Apple toch vandaan? We kijken of we eruit kunnen komen in de grote FOK!radio Apple vs. Microsoft-uitzending. En dat doen we onder andere met FOK!-users retorbrapi en KixAss456 die er wel een mening over hebben. Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum.

Wat is jouw mening? Microsoft of Apple? Laat het weten in onze poll (rechts onder in beeld). En laat in de uitzending ook even weten hoe je erover denkt. Via Skype zijn we bereikbaar op actionradiolive. Natuurlijk kun je live tijdens de uitzending meepraten via ons irc-kanaal #fokradio en in dit topic.

De columnisten van de FOK!frontpage laten wekelijks hun kunsten horen op FOK!radio. Dus steek de kaarsen maar vast aan en leg het tijgervelletje op z'n plek! Sj0rSz heeft weer de FOK!sport update en met hem praten we natuurlijk ook na over de overwinning van Oranje. Daarnaast hoor je al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum van FA Shmoopy.

Meer FOK!radio? Meld je dan aan voor http://fokradio.hyves.nl ! Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?


FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows
 Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC

Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!