Bankier bekijkt naaktfoto's tijdens tv-interview

Een medewerker van een Australische bank heeft morgen zijn baas heel wat uit te leggen. Terwijl zijn collega vandaag bloedserieus een saaie verklaring aflegde voor een tv-zender, zat de bewuste bankier op de achtergrond zichzelf op te geilen met naaktfoto's.

Martin Lakos van de Macquarie Bank werd vandaag door de Australische tv-zender Channel 7 geïnterviewd over de nieuwe rentetarieven van de Australische bank. Terwijl de bankmedewerker zijn mening geeft over de gelijk gebleven rente, wordt de aandacht van de kijker al snel getrokken door het tafereel dat zich achter Lakos afspeelt. Lakos' collega heeft namelijk meer oog voor naaktfoto's van Miranda Kerr, die over zijn computerscherm rollen.

De vrouwenliefhebber heeft ineens door dat heel Australië heeft gezien dat hij naar blote vrouwen kijkt. Hij draait zich ineens om en kijkt vol in de camera. Vervolgens gaat men weer terug naar de studio, zoals dat zo mooi heet.

Direct na de uitzending stonden de telefoons bij de televisiezender roodgloeiend. Diverse kijkers hebben geklaagd over de in hun ogen schokkende beelden. De bank heeft toegezegd de zaak te zullen onderzoeken en passende maatregelen te nemen.


Dat dit kan, in Australië!