'ICT'er gevraagd, cup DD en strak kutje vereist'

Nee, de titel slaat niet op een advertentie van FOK!, al zijn we natuurlijk altijd op zoek naar vrouwelijke developers. Het gaat hier om een advertentie op een Australische vacaturesite, waarin een Australische transportondernemer nieuwe IT-developers werft. Border Express, een toonaangevend transportbedrijf, plaatste vrijdag een opmerkelijke advertentie op de grootste vacaturesite down under.

De ICT'er moet namelijk voldoen aan enkele specifieke eisen. Naast kennis hebben van SQL en het begrijpen van het ontwikkelingsproces, moet men nog over enkele opmerkelijke talenten beschikken. Zo moet de kandidate beschikken over grote tieten (cup DD), smalle taille en een strak kutje.

"De oorspronkelijke advertentie werd geplaatst door Border Express Pty Ltd", laat het transportbedrijf weten. "De site met onze vacature werd echter op een later tijdstip gekraakt. De hacker heeft onze advertentie vervolgens aangepast."

"De zaak wordt momenteel onderzocht door de Australische politie. Onze firma noch de vacaturesite Seek is verantwoordelijk voor de publicatie van de vacature. De advertentie is inmiddels hersteld tot zijn oorspronkelijke vorm."

Vacature
Developers met cup DD kunnen altijd een open sollicitatie naar FOK! sturen
Klik op het plaatje voor een groter exemplaar