Ook Wehkamp blundert met online artikelen

Icoon SitenewsHet gaat niet goed in webwinkelland. Een tijdje geleden was het mogelijk om een LCD-tv voor een spotprijs op de kop te tikken, en nu is het mogelijk om een gratis printer te krijgen bij Wehkamp. Dit vond een FOK!user uit, en hij postte het op het FOK!forum.

Sinds kort is het bij Wehkamp mogelijk om een computer te bestellen, waarbij een gratis printer ter waarde van zo'n zeventig euro wordt meegeleverd. De FOK!user vond echter uit dat je de computer gewoon uit het "winkelmandje" kunt gooien, waardoor de gratis printer blijft staan maar de pc niet. Helaas bleek het systeem van Wehkamp wel voorbereid te zijn op zulke grappenmakers, maar de FOK!ker bleef stug doorzoeken en kwam erachter dat de printer wel bestelbaar blijft als je een willekeurig ander artikel koopt op Wehkamp, bijvoorbeeld een t-shirtje voor vijf euro.

Het is niet de eerste keer dat een webwinkel de fout in gaat. In oktober bood webwinkel Otto namelijk een LCD-tv aan voor slechts 99 euro. De consumenten die deze tv bestelden hebben hem echter nooit gekregen, omdat Otto zich beriep op haar Algemene Voorwaarden, dus het is maar afwachten hoe Wehkamp op de "gratis" printers gaat reageren.