De liefdeskoppeltjes op FOK! in FOK!Radio

FOK!RadioLiefde ontstaat overal. Zo ook op FOK! Verschillende users hebben elkaar gevonden op het forum of de frontpage. Twee koppeltjes zijn vanavond vanaf 20:00 uur in de studio. FlyingFox en PeterRabbit vertellen hoe ze elkaar via het forum hebben leren kennen. Daarnaast neemt Nolius zijn geliefde ChrisJX mee naar de studio. Zij leerden elkaar via de FrontPage kennen.

Meteen luisteren?
Dat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort nu non-stop muziek met verzoekjes die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Er zijn ook liefdes die nog in wording zijn. En daar weet Yvonne dan weer meer van. Zij zal dan ook vertellen van wie zij vermoedt dat het wel eens wat kan worden. Verder is dit je kans om ook een FOK!ster of FOK!ker aan de haak te slaan. Via onze voicemail op 06 - 458 66646 (normaal tarief) kun je een oproepje achterlaten.

Verder neemt Cynix zijn week op het forum met ons door en draagt Sun zijn wekelijkse column voor. Via de webcam kun je uiteraard weer mee kijken.

Meer (technische) informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!