Posh Spice eist gratis tickets

Spice Girl Victoria Adams d'r bagage werd afgelopen week tijdens een vliegreis vanuit Miami naar Manchester gestolen. Luchtvaartmaatschappij British Airways boodt haar een schadevergoeding aan van 100.000 pond (zo'n 370.000 gulden). Posh Spice vond dat aanbod echter niet royaal genoeg om haar leed ongedaan te maken. BA dacht dat de bagage van de zangeres was achtergebleven in Miami, maar afgelopen woensdag vond een werknemer van een vuilnisophaaldienst in een container op de luchthaven Heathrow een aantal persoonlijke bezittingen van Posh Spice, waaronder bijvoorbeeld haar agenda. De koffers en veel van de inhoud zijn nog steeds zoek.

Madam Adams wil nu als extra schadevergoeding voor het zoekraken van haar 3 koffers (van een kleine 7500 gulden per stuk, zonder inhoud) èn het schenden van haar privacy, gratis eersteklastickets voor haar, haar man (voetballer David Beckham) en haar zoontje voor de rest van hun leven!

Victoria's eigen vermogen (dus zonder Beckhams centen erbij) wordt geschat op ongeveer 20 miljoen pond, oftewel een dikke 74 miljoen piekies.

[Thanx to Woudy en The Animated Gif*Friends die ons hier tipten.]