TARA is precies 1 jaar te laat!

TARA's standaard iconIk ben dus Maarten, hier op FOK! beter bekend als TARAraboemdijee, of zoals iedereen me hier noemt 'Tara'. Zoals blijkbaar gewoonlijk is met de 'groenen' woon ik in the middle of nowhere. Wel een mooie en gezellige middle of nowhere trouwens,
want dat is Groningen (stad) zeker. Ik ben 20 en student (in februari geswitched naar SPH)

Ik sta volgens mij te boek hier als één van de eerste FOK!verslaafden en nu ben ik enorm aan het afkicken (ik moet nu overdag immers naar school). Dat lijkt me goed af te gaan, ik sta bijvoorbeeld al niet meer op de 1e plaats met mijn postaantallen op het forum (tnx Arcee )
Eenmaal thuisgekomen haal ik de schade wel weer enigzins in natuurlijk

Ik ben verder een vaste meetingganger, de meetings zonder mijn aanwezigheid zijn op één hand te tellen. Vanaf de allereerste meetings was ik er al bij (en nu nog zitten ze met me opgescheept)

Naast FOK!ken (de omschrijving hiervan volgt) ben ik veel bezig met genealogie, films, muziek (John Williams, ABBA, Within Temptation en heel veel meer, ik heb luister eigenlijk zo'n beetje naar alles), en natuurlijk mijn vrienden.

Hieronder volgen verder wat zinnige en onzinnige feitjes en info over mij.



Personalia?Naam: Maarten Alexander Brandts Buijs
Geboortedatum: 19 maart 1981
Geboorteplaats: Groningen City
Woonplaats: Groningen City
Geslacht: Man (hoewel mijn nickname anders doet vermoeden)
Lengte: 1.80 m
Gewicht: 50 kg
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Status: vrijgezel (nee, ik hoef nu niet allemaal liefdesverklaringen te ontvangen)

Nickname?Zoals waarschijnlijk al deed vermoeden komt de nick van Tara van Big Brother 1. Ten tijde van haar vertrek uit het huis heb ik mij namelijk geregistreerd op FOK!zine. Ik heb het 'raboemdijee' gedeelte zelf bedacht, hoewel het later voor bleek te komen in een Suske en Wiske album en de titel is van een één of ander liedje. Ook ben ik geen DJ ofzo, het is gewoon een parodie op Tara. Mijn nick werd al snel te lang bevonden en afgekort tot Tara, en ik wordt soms zelfs aangesproken met die naam (op straat enzo, en ja, ik reageer dan ook nog)

FOK!ken/FOK!?Direct na de eerste aflevering van Big Brother (1e reeks) ontdekte ik FOK!, binnen een week (27 september 1999) was ik geregistreerd. Ik werd een veelgeziene gast op de chatbox.

Ook op het forum bracht (en breng) ik (te) veel tijd door. In februari ben ik hier in het cyberhuwelijk getreden met Merel . In April kondigde de moderator van Onzin (Knut) aan, te gaan minderen ivm zijn werk. Hij kreeg backup in de vorm van mij. En tot zijn vertrek afgelopen zomer hebben wij Onzin samen gerund, en naast dat ook het Examenforum. Ook ben ik moderator geweest van FOK!eiland. Niet lang daarna werd ik
Global Moderator (groene kleur), dat is een moderator voor heel het forum, als ondersteuning voor de 'gewone' Moderators. Deze functie heb ik tegenwoordig nog steeds, samen met Moderatorschap van Onzin. Mijn postaantal was van september 2000 t/m maart 2001 het hoogst van heel FOK!, wat een beetje aangeeft hoeveel ik op het forum rondhang

Op de frontpage zul je mij niet zo heel veel zien, ik ben voornamelijk ter ondersteuning van de newsposters (checken op dubbele berichten, spelfouten verbeteren, style verbeteren etc).
Een enkele keer zal je een newspost van me tegen kunnen komen. Verder ben ik hier als inzetbare Moderator (als de rest afwezig is dus).

Mij bereiken?Mijn computer staat altijd aan en ik ben, als ik er ben, goed te bereiken, berichten achterlaten is ook mogelijk, die worden als eerste behandeld bij thuiskomst.

E-mail: tara@fokzine.net
ICQ: nummer 48582203
MSN Messenger naam: TARAraboemdijee (verrassend)
Chat: (#fok, server irc.fokzine.net) Ik reageer op 'tara'
Ook kun je gebruik maken van de ICQ-pager op het forum

Ben ik er niet, laat gerust wat achter

Ik wens jullie allemaal veel plezier verder. FOK!ze en tot ziens/horens/whatever

Maarten/TARA