Leagoo M5-edge, pre-sale met $20 korting

Beste wel strak, deze Leagoo M5-edge met een 80% screen to body-ratio. Kortom, een hoop scherm en niet gelijk een veel grotere telefoon. Daarnaast begint Leagoo met de pre-sale met $20 dollar coupons waarmee je op een prijs van $79,99 komt voor dit toestel. 

jorker9 (Foto: jorker)

 

De Higlights....

jorker-2 (Foto: jorkerleagoo)

Zoals al genoemd, een erg nette verhouding tussen het toetsel en het scherm wat erop ligt. Een 2mm rand links en rechts van het scherm, 5-inch IPS en resolutie van 720p.  

jorker-4 (Foto: jorkerleagoo)

Camera technisch wordt gebruik gemaakt van een 13MP camerasensor. Er is bewust gekozen voor een F2.0 lens om meer licht op te kunnen vangen zodat je betere foto's kan maken in situaties met minder licht.

jorker-5 (Foto: jorkerleagoo)

jorker-6 (Foto: jorkerleagoo)

Qua looks redelijk simpel vorm gegeven, met afgeronde randen op het scherm zodat het fijner aanvoelt. De achterkant is plastic, wat te verwachten is in deze prijsklasse, en het frame van metaal.

jorker-7 (Foto: jorkerleagoo)

En ja dan gaan we even kijken naar vergelijkbare toestellen en de ontwikkelingen die er dan zijn gemaakt. Het is Leagoo gelukt om een fractie grotere telefoon te maken, met een groter scherm erin. Prima om met één hand te bedienen. Als we nog even de hele specificatie lijst erbij pakken:

  • 5-inch HD IPS-scherm, On-cell technologie

  • Kleinste 5-inch telefoon

  • 13MP F2.0 camera, 'night-shooting' achter, 8MP selfie-camera

  • MT6737 quad-core processor

  • 2GB ram + 16GB opslag

  • Verwisselbare batterij

  • Dual-sim (4G)

  • Adviesprijs $99,99

jorker-8 (Foto: jorkerleagoo)

Op het moment heeft Leagoo een pre-sale aan de gang waarbij je een coupon kan krijgen door deze aan te vragen op de officiële pagina. Met die coupon krijg je $20 korting en heb je dit toestel dus al voor nog geen 80 dollar in huis. Deze actie loopt van 8 t/m 16 juni.
 
 
 
Of gewoon al te koop bij Gearbest voor $91,99 met coupon GBAIINL