PsychoWappie wil geen 'Medical Apartheid' in Nederland!

Sommigen van jullie noemen mij een wappie, ikzelf noem het 'wakker'. Al enige tijd check ik niet meer alleen het nieuws van de mainstream media, maar kijk ik ook verder. 

Vandaag kwam ik meerdere (schokkende) interviews tegen op YouTube van de Israëlische Ilana Rachel Daniel (medisch adviseur en politicus) die 'een schreeuw doet naar de wereld' naar wat hun overkomt en ons te wachten staat. Ze vertelt over hoe zij de COVID-19 pandemie in haar land ervaart.

Ondanks het op kop lopen met hun COVID-19-vaccinatiecampagne, heeft de Israëlische regering besloten de identiteit van niet-gevaccineerde burgers vrij te geven aan lokale autoriteiten. Hoewel de autoriteiten zeggen dat het omwille van de volksgezondheid is, noemen velen het een inbreuk op de privacy.

Als de huidige situatie in Israël ons voorland is, zie ik het somber in voor ons landje. Komen de coronamaatregelen mij nu al de strot uit, als we hier ook een 'Medical Apartheid' creëren met coronapaspoorten waardoor een tweedeling in de maatschappij naar Israëlisch model ontstaat word ik gillend gek. 

Ik ben niet zo wappie dat ik het bestaan van COVID-19 wil ontkennen maar ik kan de hele Haagse kliek zo langzamerhand niet meer serieus nemen met hun faalbeleid en vrees voor veel verdergaande beperkingen.

Voor jullie een korte versie van het interview met Ilana Rachel Daniel, kijk en word wakker!