Nieuwe weblogger (deeltje 2)

Goed, mij was gevraagd of ik toch even mezelf hier wilde voorstellen.

Ik ben dus ToT, 38 jaar en kom alweer bijna 10 jaar op Fok!. Het zal vast wel opgevallen zijn dat ik al redelijk wat jaartjes de weblog bezoek en comments achterlaat bij diverse items. Een paar dagen geleden werd mij gevraagd of ik de crew wilde komen versterken, en na al die jaren hier rondgesnuffeld te hebben leek me dat ook leuk!

Om hier niet meteen een hele lap tekst neer te gooien, kun je de rest in Lees Verder lezen.

Momenteel ben ik vooral in [ONZ] te vinden, en met name in het radio-topic: Radio49 waarbij de naam ontleend is aan het nummer van het [ONZ] subforum.

Hier heeft een groep bezoekers van [ONZ] een eigen radiostationnetje en draaien we regelmatig muziek en kletsen we er wat tussen door of houden interactieve spelletjes waarbij de luisteraars in het topic antwoorden kunnen geven op wat de DJ vraagt.

Verder ben ik een vrij lange periode moderator geweest van het subforum [BNW] waarin soms vergezochte conspiracy-theories besproken worden, maar waar men langzaam maar zeker in het algemeen steeds meer en meer gelijk blijkt te hebben nu al die schandalen door klokkenluiders naar buiten gebracht worden.

Verder ben ik dol op Photoshoppen en ben in meerdere humoristische Paint/Photoshop topicjes te vinden zoals in PAINT Ronald Koeman