Homo's hebben allemaal aids en wonen op Urk

Veel woorden zal ik er niet aan vuil maken, dat geouwehoer van Danny en Sunny over pedohunter Yvonne van H.
Inmiddels is alles wel gezegd en geschreven. Ik was er wel blij mee overigens, terwijl Yvonne van H. druk bezig was met het zuurmaken van Danny’s leven en het uitspitten van Sunny’s donkere verleden heb ik zonder zorgen twee meisjes van 13 kapot gescheurd terwijl ik via MSN allerlei foto’s van mijzelf aan het verspreiden was waarop ik al rukkend en lebberend te zien was. Kom op, zolang er niet meer actief gecontroleerd wordt door SKS kan ik mijn gang gaan, hier heb ik al twee jaar op zitten wachten.
Dus ik hoop dat Danny die honderdduizend euro voorlopig niet over gaat maken, ik heb vorige week een Hyves profiel gemaakt en heb al 37 vriendinnetjes die allemaal pony rijden, binnenkort hebben we de eerste meeting al ergens in het bos. Ik zal daar de welbekende patatje stoof een geheel nieuwe invulling geven.
Nee, Yvonne van H. heeft het te druk met andere dingen, haar eigen naam zuiveren en vervolgens weer bezoedelen. Ga je gang en neem vooral de tijd.

Zoals je op de frontpage van FOK! kunt zien is het komkommertijd, je weet wel: Er is geen nieuws, dus plaatsen ze nieuws wat eigenlijk geen nieuws is, of eigenlijk niet interessant is. Hans Kazan die geen opa wordt, Corry Konings die een eigen real life soap krijgt, Myrna Goosens die naar 100%NL gaat en Karadzic die wordt gearresteerd.
De man die zoveel levens op zijn geweten heeft en het voor elkaar heeft gekregen om zo lang onder te duiken tot ie er uitzag als een kruising tussen een hippie en sinterklaas. Ze hebben hem zolang in bescherming genomen totdat hij op sterven na dood is en dan pas pakken ze hem op. Ik zie Karremans al weer staan als getuige, een ielig mannetje met een iets te grote snor. Als een ware held staat hij zijn mannetje: Don’t shoot the pianoplayer! Hij had verdomme een Uzi uit zijn hoge hoed moeten toveren en die Mladic voor z’n spreekwoordelijke noten moeten schieten. Maar goed, Karremans kon er niks aan doen. Wij hadden en hebben nog steeds een stel lapzwansen in Den Haag zitten die hem allerlei opdrachten gaven die het werken onmogelijk werd gemaakt en daardoor als een marionet gepiepeld werd. Kut voor hem, nog meer kut voor de 8000 moslimmannen die even tussen het piano spelen werden vermoord.

Op Urk zijn de eenden opgehokt. Niet vanwege een of ander virus, maar.. oh wacht.. misschien toch een virus maar dan niet van de eenden maar van de Urkers. Wat een stel randdebielen wonen daar. Als ze geen drugs aan het snuiven of smokkelen zijn dan zijn ze wel aan het voetballen en stenigen van eenden. Wat is er mis met het stenigen van homo’s en vrouwen? Waarom moeten de eenden het nou weer ontgelden? Maar gelukkig worden de eenden preventief opgehokt. De daders zullen hun heil nu dus ergens anders gaan zoeken.
Of hadden we nou werkelijk mogen verwachten dat in plaats van de eenden de daders opgehokt zouden worden? Nee toch, zo werkt het hier toch niet? Nederland heeft de afgelopen jaren, zo niet decennia laten zien dat het bestuurd wordt door een stel slappe kloothommels.
In Iran weten ze tenminste van aanpakken, daar hangen ze 29 criminelen aan een stuk touw te drogen. Niet dat we dit soort taferelen hier willen hebben, maar er moet toch een gulden middenweg zijn, toch? Gewoon een paar klappen hier en daar met een gummiknuppel en daarna een paar jaar op brood met spinnen. Dat zal ze leren. Vroeger waarschuwden mijn ouders mij dat als ik iets verkeerd zou doen, dat ik in de gevangenis zou komen en brood met spinnen te eten zou krijgen. Al was dat gezien de kookkunsten van mijn moeder een aanlokkelijk voorstel, maar toch had ik wel enig ontzag voor de rechterlijke macht. Alles met een uniform aan was de baas, of het nou de postbode was of oom agent, ik liep wel een rondje om.
Iedere keer na het lezen van dit soort berichten wordt ik me er van bewust in wat voor tijd wij leven. Ouders die de kinderen niet meer onder controle hebben en kinderen die de ouders onder controle hebben.
De politie die de criminelen niet onder controle hebben en criminelen die de politie onder controle hebben.

Vorige week hebben we Nolius trouwens over de Tilburgse kermis horen slenteren. Het was roze maandag, wat steevast door Nolius als de roze zaterdag werd genoemd. De dag dat de homo’s zich mogen profileren, een soort gay parade. De uiterst gereformeerde Nolius begaf zich dus onder de duivel. Homo’s moeten dood en zijn viespeuken. Uitgerekend op deze dag staat er een meisje leden te werven voor het AIDSfonds. Nolius was duidelijk onder de indruk van de boodschap, of de tieten van het meisje. Gevolg was dat de ene na de andere slechte grap mislukte. Martijn maakte in deze de enige leuke grap die avond. Iets in de trend van: Als ik jou geld geef, krijg ik dan ook eens. Flugeltje keek hem waarschijnlijk al boos aan, veilig achter zijn microfoon slikte hij de grap in. Te laat, de grap was al gemaakt.
Hoe fout, hoe slecht en hoe dom kan je zijn om op zo’n dag juist het meisje aan te spreken die geld werft voor het AIDSfonds. Duizenden homo’s lopen op zo’n kermis rond en doen zich te goed aan suikerspinnen, oliebollen en elkaars anus, en wij blijven steevast in het stramien dat AIDS toch eigenlijk een homoziekte is. Niet onterecht, want toen AIDS echt een hype was, hadden alleen homo’s deze ziekte. Sterker nog, als je geen AIDS had in die tijd, dan was je ook geen echte homo. Ik baal daar van, ik baal van het feit dat het AIDSfonds er voor kiest om op roze maandag nieuwe leden te werven. Te bedenken dat dat meisje, waar Nolius zo op geilde, geen AIDS heeft en er gewoon een leuk salaris aan over houdt om daar te staan.
Als u vijf euro per maand doneert, dan krijg ik 10 euro bonus. Dat hoor je haar niet zeggen. Donateurs werven is booming business.
Homo’s vinden het een mooi gebaar dat burgemeester Cohen tijdens de GayPride meevaart en tijdens dit tripje spreekt met een Turkse homo organisatie. Zijn wij helemaal van god los?  
Homo’s zijn raar, ze emanciperen de verkeerde kant op. Ja, daar zal vast de uitdrukking “de verkeerde kant” op slaan. Ze zouden dit soort organisaties, dit subsidie zuigende tuig de gracht in moeten flikkeren. Laat maar eens zien dat het afgelopen is met dit soort bullshit. Het feit alleen al dat de homo’s een eigen organisatie heeft, vervolgens weer allerlei splinterorganisaties heeft zoals een Turks en een Afrikaanse homobeweging doet je te denken geven en is er sprake van hun en wij. Stelletje domme gasten, volgens mij ben ik nog minder homofoob dan de grootste homo. 

Ik wijs u er  met klem op dat deze column door u qua inhoud en strekking, uiterst vertrouwelijk dient te moeten worden behandeld, tevens dient u deze column met een korreltje zout te nemen. Mocht u zich op een of andere manier aangesproken of gekwetst voelen, dan kunt u uw claim zonder problemen neerleggen bij FOK!Radio.

(Maandelijks wordt er een column door mij voorgelezen op FOK!radio, in het vervolg zal deze na de uitzending op de weblog van FOK! worden geplaatst)

De audioversie is hier te beluisteren.