Top of Flop: Zaka' pa ne

De Top of Flop van afgelopen woensdag kreeg voldoende steun: "Traces of Silver" van Andrew White is een top, dus. Jordy-B verwoordde jullie mening wederom als beste: "Niet helemaal my cup of tea qua muziek, maar ik vind het een mooi nummer. Top."

We hebben er weer eentje voor jullie.

Maak kennis met Zaka' pa ne, een groep uit Slovenië. Deze groep wordt gevormd door zangeres Lucija en de zes heren Gašper, Rok, Bla¸, Matej, Srečko en David.

Zaka' pa ne wilde dit jaar namens Slovenië deelnemen aan het Eurovisie Songfestival en was al toegelaten tot de nationale voorselectie. Tot eenieders verrassing mochten ze daaraan niet meedoen: Ze werden gediskwalificeerd. Het nummer 'Eo Eo' was op locale televisie namelijk al ergens ten gehoren gebracht en dat mag natuurlijk niet. De videoclip van 'Eo Eo' toont de zes heren uit de band samen met Daša en Biljana, twee dames die wereldberoemd zijn in Slovenië vanwege hun deelname aan een Big Brother achtig programma.

Klonk vond het 'niets', maar cptmarco was meteen enthousiast:

"Hier aar de rezults of de dutsj jurie, Sloveniea twelf points...

fout, catchy, onzinnige geluidjes, homo's, accordeon, grote borsten, makkelijk deuntje: dit was de perfecte combinatie voor een perfect songfestivalnummer..."

 

Ik vind het nummer ook helemaal geweldig. Maar ja, over smaak valt gelukkig te twisten. Daarom aan jullie de vraag: Is het een top of een flop?