Submits!

Een kleine verzameling submits die deze week binnenkwamen. Ze krijgen geen eigen blog, maar we vinden ze wel leuk genoeg om hier te plaatsen.

Bange-Frans stuurde ons een reclamefilmpje van Sony voor Playstation 2. Het is niet meer zo'n actueel filmpje, het is nl. een commercial van vorig jaar. Het lijkt aanvankelijk op een documentaire van Discovery Channel, maar al snel wordt duidelijk dat het niet om een kudde zebras gaat, maar om een groep golfers. Het oversteken van een rivier wordt nog een heel gevaarlijk avontuur, want vijanden liggen op de loer.

Wil je ook naar je iPod luisteren terwijl je op het kleinste kamertje zit? Markofnikoff attendeerde ons op de nieuwste trend in badkamertechniek: Atech Flash Technology brengt volgende maand de iCarta uit. iCarta is compatible met alle iPods met een dock connector. Mocht je niet van de toilethouder gebruik wensen te maken, kun je dat deel van het systeem gewoon inklappen. Het bedrijf heeft maar liefst 12 maanden aan dit (inmiddels door patenten beschermde) product ontwikkeld. Wat kost ut? Adviesprijs: Slechts 99 dollars en 95 dollarcents!

We worden een beetje moe van Tom Cruise, dus dit is voorlopig echt weer even de laatste! Arctica gaf ons een linkje naar een filmpje wat veel weg heeft van een Nike commercial. Het is een spoof gemaakt door de jongens van curiousfury.com uit maart van dit jaar. Alle hardloopfragmenten uit alle Tom Cruise films achter elkaar gemonteerd. Run Tom run!

En tenslotte een stelletje good old boys die even hun Oerlikon 20mm Cannon demonstreren (met dank aan Stakkertje voor de submit). Het filmpje werd door een malloot op break.com gezet met als titel 'Custom Gun To Hunt Deer'. Meteen komen er dan allerlei verontwaardigde reacties van dierenliefhebbers. Rest assured! Dit was maar een grap-je! Dit soort wapentuig wordt alleen gebruikt tegen mensen, niet tegen dieren.

Kom jij leuke of aparte dingen tegen op internet, zet ze dan eens in de submit.