Ik zie... Fok!Eiland

Nu verwacht je misschien een verhaaltje over mijn beroerde belevenis op het eiland. Een kliekje waar je niet binnenkomt en die je het liefst zo snel mogelijk weer ziet gaan. Post maar niet in ons forum, dan ben je ons in ieder geval niet tot last.

Helaas, mocht je dat gehoopt hebben, dan zit je er naast. Het Eiland is namelijk een gezellig stukje Fok! dat mensen bij elkaar houdt die het leuk vinden om een beetje te schrijven, die het leuk vinden om een rollenspel te doen, die het leuk vinden om eindenlijk eens die hele gemene dief te zijn, die schik hebben in drakenrijden.

Een leuk plekje op Fok! dus, waar veel meer kan dan men altijd denkt. We zijn een beetje in een verdomhoekje terecht gekomen nadat we van de 2e plaats op de index naar de laatste zakten. Beroerd onderaan weggestopt, bij zo goed als niemand in de Active Topics en dan nog zo'n naam van dat er niemand mag komen

Een beetje gezellig doen is toch veel leuker dan de Feedback-hoer uithangen? Of de topic-spammer? Of de idioot die elke dag maar loopt te mekkeren dat de nieuwsposts van R@b teveel over Marokkanen gaan?

Ga wat leuks doen, get a life, of kom gewoon lekker naar het eiland en get twee lives.

Voor alle mensen die zich nou afvragen waar ik het in godsnaam over heb: See & Enjoy