[Fotoreportage] 3FM Awards

Donderdagavond 23 april zijn in de Gashouder in Amsterdam de jaarlijkse 3FM Awards uitgereikt. De 3FM Awards zijn radioprijzen voor Nederlandse artiesten. De luisteraars van 3FM bepalen welke artiesten worden genomineerd en welke er uiteindelijk een award winnen. Meer dan 450.000 stemmen werden via internet geteld.De 3FM-dj’s Giel Beelen, Annemieke Schollaardt en Sander Lantinga presenteerden de tvshow en Michiel Veenstra presenteerde het op radio.

Met drie awards is Ilse de lange de grote winnares van de 3fm Awards. Ze won de awards voor Beste Zangeres, Beste album en Beste single. Eerder deze week ontving zij al De Schaal van Rigter voor meest gedraaide single van het afgelopen jaar op 3FM met haar single ‘So Incredible’.

Ilse de Lange, grote winnares van 3fm Awards 2009


Natuurlijk was Ilse de Lange niet de enige die in de prijzen viel. Hieronder een overzichtje van alle andere awardwinnaars.


Novastar heeft de Award gewonnen voor Beste Alternatieve Artiest


De Award voor Beste Nieuwkomer ging naar Nikki


Within Temptation won de award voor Beste Live Act

Krezip won de Award voor Beste BandDe Award voor Beste Zanger is gewonnen door Alain ClarkMarco Borsato boos omdat hij geen award kreeg?

Anouk won de award voor Beste Rock Artiest


Op een awardshow zijn uiteraard ook altijd live acts aanwezig, deze werden verzorgd door: De Jeugd van Tegenwoordig, Bløf, Alain Clark, D, Dio, Novastar, Gem, VanVelzen en Ilse de Lange.
Hieronder nog enkele foto's van het publiek en een impressie van de sfeer.Met dank aan Bram Muller /3FM voor de foto's.