[Enquete] FOK!kers over downloaden

top-x
Downloaden is diefstal, zegt stichting Brein. Zij sleept downloadsite Mininova voor de rechter. Terecht of onzin? Rond 20 mei behandelt EénVandaag de rechtszaak tussen Mininova en Brein. Speciaal voor dit item doen ze bij Top-X, het jongerenpanel van EénVandaag, een enquete over deze actualiteiten en (illegaal) downloaden in het algemeen.

Heb jij twee seizoenen Lost en de nieuwe U2 binnen één nachtje slapen of ben jij een hardcore cd-verzamelaar? Ben jij een Robin Hood of Jack Sparrow?!

Ben jij onder de 25 jaar en heb je een uitgesproken mening over de bovenstaande stelling? Top-X vraagt de ongezouten mening van FOK!kers en misschien zie je jouw mening wel terug op tv!

De uitslag van de enquête zie je terug bij EenVandaag, maar ook op FOK!, in Sp!ts, bij 3FM, op MSN, NOS Headlines en verschillende kranten en websites. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een FOK!shirt en een poken! Klik hier om direct naar de enquête te gaan.

Er wordt eerst gevraagd om je basisgegevens in te vullen, deze worden vertrouwelijk behandeld. Registratie is nodig om zo je mening te bevestigen. Je kunt je natuurlijk ook weer eenvoudig afmelden.