[Prijsvraag] Hamlet 2; Rock me sexy Jezus!

Vandaag is de comedy Hamlet 2 voorgesteld aan de pers, De film zal 8 januari 2009 in première gaan, en jij kan hem gaan zien! We geven namelijk in samenwerking met A-Film distribution 5x2 kaartjes weg voor de film Hamlet 2 en de vijf winnaars krijgen ook een officieel film t-shirt met de tekst: Rock me sexy Jezus!

Waar gaat de film over:
Dana Marschz (Steve Coogan) is een mislukte acteur. Hij bereikte het hoogtepunt van zijn acteer carrière met een reclame voor een herpes medicijn. Zijn volgende carrière stap als leraar lijkt ook geen succes. Zijn vrouw (The 40 Year Old Virgin’s Catherine Keener) haat hem, zijn studenten maken hem belachelijk en een 13 jarige schoolkrant verslaggever boort elke toneelvoorstelling die hij maakt de grond in.

Dana laat zich echter niet ontmoedigen. Als de subsidiekraan voor drama wordt dichtgedraaid, realiseert hij zich dat hij maar één kans heeft om zijn studenten te inspireren, zijn carrière te redden, zijn liefdesleven nieuw leven in te blazen, de grondwet veilig te stellen en wellicht de wereld definitief te veranderen. Hij begint aan een nieuw avontuur met het schrijven van een nieuw en origineel verhaal voor een controversiële musical: een hedendaags vervolg op Hamlet, dat zo verschrikkelijk is dat het wel eens zou kunnen werken…

 Van de producers van LITTLE MISS SUNSHINE en de schrijvers van SOUTHPARK en TEAM AMERICA, met Steve Coogan, Catherine Keener, David Arquette, Joseph Julian Soria, Skylar Astin, Melonie Diaz en Elisabeth Shue.

Wat moet je doen
Vertaal de trailer “Rock me sexy Jezus”sing-along op een zo creatief en politiek fout mogelijke wijze! (hou het natuurlijk wel FOK!policy correct )

Wat kan je winnen
De vijf leukste vertalingen krijgen twee kaartjes voor de film Hamlet II en één t-shirt met daarop de tekst: Rock me sexy Jezus!

Je kan je vertalingen gewoon in dit topic posten, uit de inzendingen in dit topic worden de 5 leukste gekozen! Inzenden kan tot volgende week dinsdag, 30 december 2008 20:00uur.