Probeer de FOK!bŤtasite revisie 1

Icoon Sitenews - Frontpage

Inmiddels is de Bètasite van FOK! alweer tien dagen live en in die tijd hebben we niet stil gezeten.  Op basis van jullie input zijn er al tientallen wijzigingen doorgevoerd, zoals het vertragen van de rotatiesnelheden van een aantal blokjes, centreren van de pagina, wijzigen van achtergrondkleuren, gebruik maken van grotere lettertypes, toevoegen van meer witruimte om de boel leesbaarder te maken, enzovoort.

De overwegend negatieve geluiden van de eerste paar dagen hebben bij veel mensen al plaats gemaakt voor overwegend positieve geluiden, maar voordat we de huidige site definitief vervangen door de versie die nu op de bètalocatie draait willen we natuurlijk nog zoveel mogelijk input van jullie ontvangen, zodat we de komende tijd nog snel de laatste wijzigingen door kunnen voeren.

Ga dus snel naar de bèta-frontpage en geef ons, ondanks het feit dat we natuurlijk niet iedereen tevreden kunnen stellen, vooral je suggesties door!  De bèta kun je gewoon al blijven gebruiken als je wil, maar hou er rekening mee dat er spontaan zaken kunnen veranderen én dat sommige dingen nog niet af zijn.  Meld vooral alles wat je opvalt!

Verder iedereen die in de eerste fase al suggesties heeft geopperd enorm bedankt.  We zijn ervan overtuigd dat de versie zoals deze er nu staat al stukken beter is dan de versie waar we mee begonnen

 

 

  
Links: de bèta zoals deze 10 dagen geleden online ging
Rechts: de huidige bèta