Win kaartjes voor het Berlin Ruft An!-festival!

Icoon MuziekHoe gek ben jij op muziek? Show het ons, en win 2 vrijkaartjes + consumptiebonnen voor het aankomende Berlin Ruft An!-Festival in het Paard van Troje!

Op 21 maart luidt Paard van Troje samen met Stichting The Generator rücksichtlös de lente in met de tweede editie van het tweedaagse minifestival Berlin Ruft An. De crème de la crème van de Berlijnse scene staat dan op de bühne van het Paard van Troje in Den Haag. Stichting The Generator, de organisatie achter het Haagse TodaysArt Festival, en de programmeurs van Paard van Troje struinde eind januari door Berlijn op zoek naar gonzende namen in de muziekscene en het resultaat is 'sehr toll unt spitze!'. Verwacht een prikkelende line-up waarin een hele reeks genres wordt vertegenwoordigd, van electro tot techno en van singer/songwriter tot progressive rock.

Enkele namen op dit Indie Rock Dance-festival zijn: Da.Lia, Daniel Meteo, Justine Electra, Khan of Finland, Scandals, Warren Suicide, MIA, Shrubbn! (ft. T. Raumschmiere), Vladislav Delay, Maxximus & Housemeister.

En zoals gezegd, jij kan hier kaartjes voor winnen! Heb je zin in een gratis avondje Berlijn? Laat ons dan zien waarom jij een toffe feestganger bent en hoe diep jouw liefde voor muziek zit. Hoe? Dat beslis je helemaal zelf! Schrijf een gedichtje, maak een foto, teken iets in Paint, zet een filmpje op Youtube of overtuig ons met een kleine motivatie, het is echt helemaal aan jou! De 4 (!) winnaars krijgen een erevermelding hier op FOK! natuurlijk, maar worden ook nog 's geshowed op de site van het Paard, dus leef je uit.

Enthousiast? Mooi! Zorg dat je één van de vier winnaars bent en stuur je inzending voor 16 maart 2008, 20.00 uur op naar berlin@fok.nl. Berlin Ruft an! Wees erbij! .