FOK!forum voert actie voor zieke katten

Icoon Sitenews - ForumDe kerstdagen komen er weer aan en dus is het tijd voor de kerstgedachte in het Flora & Fauna forum op het FOK!forum. Er is een speciale actie opgezet voor het Jochem Fonds. Dat fonds is speciaal opgericht voor zwerfkatten en terminaal zieke katten.

Dankzij het Jochem Fonds heeft de dierenkliniek Makatsi in Nieuw-Amsterdam een huiskamer ingericht waar de katten worden opgevangen en waar ze medische verzorging krijgen. De meeste katten die er zitten, kunnen vanuit dit verblijf worden herplaatst. Het enige wat ze hier voor terugvragen is een goed tehuis en veel liefde.

Nu brengt zo'n project natuurlijk de nodige kosten met zich mee, en de herplaatsers worden indien mogelijk zo snel mogelijk geplaatst. Maar er zijn natuurlijk startkosten. Een bloedtest om aids en leukemie uit te sluiten, ontvlooien, ontwormen, chippen en vaccineren. Ook medicijnen kosten geld, ook al komen deze uit eigen apotheek.

Dus is op het forum vanuit de users een inzamelingsactie gestart. Hoe je zelf mee kunt helpen Actie: Het JochemFonds! vinden.

Jochem