Verkiezing FOK! Boeken Top 50 2007 gestart

Icoon Sitenews De Film Top-100 verkiezing op het FOK!forum is een begrip, maar wat de jongere users misschien niet weten is dat er, voor de tijd van de film, een ander medium was via welke verhalen grote groepen mensen wisten te bereiken. We hebben het hier over het boek.

De zomer is voorbij en geleidelijk worden de dagen korter en bedekt het duister van de avond de wereld steeds langer. Het wordt weer tijd om de gordijnen dicht te doen, de open haard aan te steken en in een luie stoel in de gloed van het haardvuur een boek te lezen. De een verliest zichzelf bij het knapperende vuur in een wereld voor romantiek, de andere kijkt schichtig om zich heen bij elk geluid dat hij of zij hoort, opgaand in een spannend verhaal.

Herken je jezelf in het bovenstaande, of heb je geen haard, maar houd je wel van lezen? Ga dan snel naar het Theater- Taal- en Kunstforum (TTK) en help mee om de FOK! Boekentop 50 2007 samen te stellen.

Tot vrijdag 21 september 23:59 kun je je persoonlijke top 20 posten. Aan de hand van deze persoonlijke lijsten wordt de enige echte FOK! Boekentop 50 samengesteld. Zijn je favoriete boeken van Colombiaanse of Amerikaanse auteurs? Nomineer je liever boeken van Nederlandse schrijvers? Geen probleem! Alle fictie mag meedoen, ongeacht waar de auteur vandaan komt.
Uiteindelijk help JIJ dus mede te bepalen hoe de lijst eruit gaat zien.

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Klik dan hier voor de spelregels en reeds geplaatste top 20-lijsten in de enige echte FOK! Boekentop 50 2007 nominatietopic.