10.000 gevulde Fotoboek profielen

Icoon Sitenews - FotoboekHet fotoboek van FOK! heeft gisteren een mijlpaal doorbroken. Er zijn op dit moment ruim tienduizend in gebruik genomen profielen op het fotoboek.

Deze 10.000 gebruikers hebben gemiddeld genomen 1.7 foto's van zichzelf online staan en er is dus te zeggen dat het fotoboek een mooie plek is om een gezicht aan de gebruiker te hangen. Met de onlangs nieuw in gebruik genomen software is het aantal actieve gebruikers per dag gestegen en vinden er steeds meer mensen contact via het fotoboek.

Sinds de recente introductie van nieuwe software heeft het fotoboek aan populariteit gewonnen. Het aantal nieuwe gebruikers is snel gestegen en het aantal reacties en foto's op de site stijgt met de dag. De daadwerkelijke bezoeken zijn ook gestegen door de toegevoegde gebruikersgemakken. In de maand april is de recordmaand maart (introductie software) meteen weer gebroken en de magische grens van 2 miljoen views is ruim overschreden.

Het fotoboek is dus een populaire plek voor de FOK!gebruiker en naast het feit dat er leuke gesprekken te lezen zijn is er op het fotoboek ook plaats voor de voyeur onder ons. Je kunt namelijk op een soms aandoenlijke manier waarnemen hoe er prille liefdes ontstaan. Het is dè plek bij uitstek om je eens wat dieper te verdiepen in die ene user die je aandacht keer op keer weer weet te trekken.

Je zult de eerste niet zijn die trouwplannen heeft na een relatie die begon met een reactie in een fotoboek.