FOK! Prijswinnaars week 15

Afgelopen week kon je op de Frontpage van FOK! weer kans maken op een aantal spectaculaire en leuke prijzen. Hier is het overzicht met de winnaars van afgelopen week.

Allereerst gaf FOK! een Bluetooth headset weg, de Jabra BT620s. Om kans te maken op de prijs moest men een aantal modellen van Jabra noemen. De winnaar van deze spectaculaire prijs is:

iiivxOok gaven we aan vijf mensen de DVD van King Kong weg. Het goede antwoord op de vraag luidde: "The Empire State Building". De winnaars zijn:

Mr_Rammstein
Dezz
victorinox
DPCKippie
dweezleDaarnaast gaven we drie VibroExciters van Eroware weg. Het enige juist antwoord is: "Pak je Gemak". De volgende mensen gaan spannende avonden tegemoet:


Sandertje21
About2Break
eusje


Tot slot mogen we nog een aantal leuke Calexio-prijzen weggeven. Het juiste antwoord was "Amsterdam". De prijzen en dan allereerst vijf keer de CD:


T3rr0r
dweezle
japij
Diplomat
mctwigt


En vijf keer de LP op vinyl:


FlyingFox
Gladys
dirkyt
socratezz
Flappie


Alle winnaars namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! De prijzen zullen binnen enkele weken naar jullie opgestuurd worden of er wordt contact met je opgenomen. Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons natuurlijk ook e-mailen.