FOK!kers kiezen vierde FOK! Film Top 100

Icoon Sitenews nieuws In het subforum Film, Tv en Radio zijn vandaag de vierde jaarlijkse verkiezingen van de FOK! Film Top 100 van start gegaan. Tot 20 augustus kan iedereen zijn persoonlijke top 10, top 25, top 50 of zelfs top 100 doorgeven en zo zijn stem laten gelden.

De afgelopen edities kenden een 'eentonige' winnaar. Zowel in 2003 als in 2002 bereikte Quentin Tarantino's Pulp Fiction de eerste plaats. Ook in 2004 werd de cultklassier gekozen tot favoriete film van de FOK!kers, op aanzienlijke afstand gevolgd door The Shawshank Redemption en The Godfather.

Als je wilt meehelpen aan het samenstellen van onze Top 100, of als je gewoon graag je mening kenbaar maakt, post je lijstje met favoriete films dan in het speciale topic FOK! Film Top 100 2005. De uitslag van de Top 100 zal zowel op het forum als op de frontpage bekend worden gemaakt.

Let op: lees eerst goed de regels in de openingspost van het topic voordat je jouw toppers plaatst, omdat je inzending anders misschien niet mee kan tellen!


Zal Pulp Fiction dit jaar opnieuw de eerste plaats weten te behalen?