FOK!games opent haar deuren!

Icoon Games nieuwsDe nieuwste telg in de FOK!familie is zojuist geopend: http://games.fok.nl. Op deze site, voor gamers en door gamers, kun je voortaan terecht voor al je nieuws over games, voor reviews en previews van games en nog veel meer!

Lees alles over de zo vaak uitgestelde release van Half-Life 2, praat mee over Doom 3 bij de review of schrijf zelf een userreview als je het totaal niet eens bent met de review van FOK!. Vind je de score van FOK! niets? Dan geef je gewoon je eigen score. Natuurlijk is ook aan de vrouwelijke game'sters' gedacht. De tijd dat gamers enkel bestonden uit puisterige pubers is namelijk lang voorbij!

Iedere dag voorziet de site je van de laatste nieuwtjes op het gebied van games. Of je nou de review wilt lezen van Burnout 3 of op zoek bent naar een preview van Grand Theft Auto: San Andreas, kijk op games.fok.nl!


Review van Burnout 3: Takedown... nu op games.fok.nlSneak preview van Grand Theft Auto: San Andreas... nu op games.fok.nl


Omdat we zo enthousiast zijn over Burnout 3 is er bovendien een leuke prijsvraag waarbij je deze game kunt winnen. Neem dus snel een kijkje op http://games.fok.nl en doe mee!