FOK! Fotoboek online

FOK! is meer dan alleen een site met nieuws, reviews, columns, chat en een bijbehorend forum. FOK! is, mede door de chat en het forum, een (h)echte community geworden. Een community met mensen die elkaar via FOK! hebben leren kennen, en elkaar regelmatig spreken en zien op meetings, in de chat, elkaars posts lezen en erop reageren op het forum, en vorig jaar was er zelfs een echt FOK! Fotoboek, waarin je kon bekijken hoe al die FOK!kers er nou eigenlijk uit zien.

Dat fotoboek is er nu weer. Het oude boek, een creatie van TheMarco en Knut, gaat definitief het archief in om plaats te maken voor een hypermodern, volledig geautomatiseerd foto-album, gemaakt door MrBig en Lithion.

In dit fotoboek kun je alles geheel zelf regelen: je kunt zelf een foto rechtstreeks van je eigen computer uploaden en als je een beetje creatief aangelegd bent mag je er nog een leuk verhaaltje bij verzinnen ook. In dat verhaaltje kun je alles kwijt wat je wilt delen met de andere FOK!kers. Hobbies, schoenmaat, je beleefde avonturen.. Verzin het maar. Daarnaast kun je op elkaars fotoboek-entry's een reactie plaatsen. En anderen kunnen op jou reageren...

Je vindt het fotoboek op Fotoboek.fok.nl. Snap je niet helemaal hoe het werkt, lees dan de FAQ.

Veel plezier!