FOK! zoekt nieuwe nieuwsposters en reviewers

Nieuwsposters gevraagd

Zoals jullie allen wellicht al is opgevallen is het afgelopen jaar het nieuwsaanbod gestaag omhoog gegaan van gemiddeld 15 berichten tot nu soms wel 45 berichten per dag. Desondanks willen we de kwaliteit en de kwantiteit van de nieuwspostings verder omhoog schroeven en hebben daarbij ook jullie hulp nodig. Wij zijn dus op zoek naar een viertal personen die ons team kunnen versterken bij het posten van nieuws. We zijn vooral op zoek naar personen met de volgende eigenschappen:

  • Een echte nieuws-junk. Iemand die op de hoogte is van het dagelijkse nieuws om zich heen

  • Je kan in helder en correct Nederlands een posting te schrijven

  • Je hebt tijd over om op regelmatige basis nieuwspostings te plaatsen. (indicatie 40 postings/maand)

  • Je hebt een interesse en een speurneus voor sowieso het gekke en aparte nieuws.

  • Je weet veel van sport, digital of showbiz-nieuws.

  • Je bent zelf bekend met Fokzine en leest regelmatig nieuws.


Als je denkt dat jij aan bovenstaande eigenschappen voldoet en bovendien graag bij wil dragen aan het nieuws op Fok!Zine, stuur dan een mailtje naar mij. Vergeet niet in het mailtje ook even een korte uitleg over je zelf te geven met je interesses en waarom je dit wilt doen.

Reviewers gevraagd

Fokzine probeert op regelmatige basis reviews te schrijven over films, CD's en games. Helaas is dat door de grootte van het team niet altijd mogelijk. Om die reden zijn wij dus ook op zoek naar een drietal reviewers die ons review-team willen versterken. Het gaat dus om drie verschillende functies, namelijk die van CD-reviewer, film-reviewer en games-reviewer. We zijn op zoek naar reviewers met de volgende eigenschappen:

  • Je bent een echte muziekkenner, een film-junkie of een hardcore-gamer.

  • Je kan in helder en correct Nederlands een verslag schrijven.

  • Je bent in staat om op regelmatige basis reviews te schrijven (indicatie: 2 per maand)


En ook voor deze groep geldt dat als je interesse hebt je het beste een mailtje kan sturen naar Chris@fokzine.net met een korte uitleg over jezelf en hoe je dit wilt doen. Zodra we alle aanmeldingen binnen hebben wordt er een selectie gemaakt van geschikte kandidaten die dan in de loop van volgende week binnengehaald zullen worden en de benodigde uitleg krijgen om direct aan de slag te kunnen gaan.

Aanmelden kan tot en met as. vrijdagavond.