FOK! Uitgescheten door VOO

Veronica, je weet wel - die lui die ten tijde van BB letterlijk teksten van onze site overnamen zonder enige vorm van bronvermelding, later vonden dat Nico leuke columns schreef en 'm een aardig bod hebben gedaan om 'm hier weg te trekken, kwamen vandaag met het volgende mailtje:

"Beste redactie,
Tijdens een bezoekje aan jullie forum troffen we enkele columns van Nico Dijkshoorn aan. Deze columns zijn exclusief geschreven voor Veronica.nl en zonder toestemming van ons, of Nico gekopieerd.
Zouden jullie als beheerders van dit forum de mensen er op willen wijzen dat het kopiëren van deze teksten zonder toestemming niet is toegestaan en zouden jullie waar nodig deze teksten willen verwijderen? Verwijzen naar
Nico's columns op Veronica.nl is natuurlijk geen enkel probleem.

Alvast bedankt voor de moeite, ook namens Nico."

Hierbij verzoek ik iedereen dan ook geen Nico columns meer te plaatsen, zowel hier niet als op het forum. Nico is vergeten waar hij groot geworden is, Veronica is vergeten waar ze 'm vandaan hebben en de laatste vergat ook voor het gemak nog even dat ze zelf regelmatig teksten direkt van ons BB forum kopiëerden.
Om nog maar te zwijgen over hoe ze hun forumprobleem destijds op hebben gelost. De bezoekers waren niet lief genoeg, en dus werd het forum gesloten met een link naar ONS forum. Wij zouden de herrieschoppers wel krijgen en Veronica opende een nieuw forum ZONDER die herrieschoppers.

Helaas voor veronica weet men zich hier WEL te verdragen. Denk dat daar de schoen het meeste wringt.

Anyway, liever geen Doordevil columns meer op deze site. Big Brother is watching us.