Beautynieuws: eeuwig jong?



Goed nieuws: er is een nieuw Nederlands huidverzorgingsmerk. Drs. Hans Schreuder, de man achter Biodermal, heeft zijn eigen lijn opgezet: Drs. Hans Schreuder, Vision for Health. De lijn bestaat uitsluitend uit natuurlijke huidverzorgingsproducten en is erg compleet: er zijn zowel reinigende en verzorgende producten voor het gezicht, als prettige crèmes voor de rest van het lichaam. Alle producten hebben gemeen dat zij de natuurlijke werking van de huid stimuleren en het natuurlijk evenwicht herstellen.


Drs. Hans Schreuder, Vision for Health, diverse producten vanaf 19,50 euro



Jennifer Lopez (ik ving laatst op dat we haar geen JLo meer mogen noemen) lanceert komende maand haar nieuwste geur: Miami Glow. De flacon is een zongebruinde variant op de oorspronkelijke Glow Eau de Toilette, en ook de geur is net wat zonniger en zwoeler, helemaal Miami dus. Leuk extraatje, geheel in de traditie van de reeds bestaande JLo geuren: om de hals van de flacon vind je een armbandje. In combinatie met het kettinkje wat bij Glow zat en de ring die je aantrof bij JLo Still spaar je op deze manier een aardige collectie sieraden bij elkaar.

Miami Glow by JLo, Eau de toilette vanaf 31,50 euro


Eeuwig jong blijven, of er in ieder geval jong blijven uitzien, wie wil dat nou niet? Feit is echter dat rond het dertigste levensjaar de eerste rimpeltjes toch echt op komen zetten. De markt barst uit zijn voegen van de anti-rimpelcrèmes, speciaal voor de rijpere huid. Maar als bijna 27-jarige heb ik toch wat moeite om mezelf 'rijper' te verklaren eerlijk gezegd... Erg blij ben ik dan ook met Lancaster Reversible First Signs. Dit product richt zich specifiek op de 'iets ouder wordende' huid. Rond je dertigste wordt het belangrijk om je huid goed te verzorgen, aangezien het zelfherstellend vermogen dan zichtbaar minder wordt. Met andere woorden: na een zware nacht zie je er niet bepaald fris en fruitig meer uit, vermoeid en dof is een betere omschrijving. Of je met deze crème ook echt kunt voorkomen dat je rimpels krijgt? De onderzoeksresultaten zien er rooskleurig uit, dus het is wat mij betreft het proberen zeker waard!


Lancaster Reversible First Signs (gel of cream): 56,00 euro


Het koude, vochtige weer heeft op mijn haar in ieder geval geen positief effect. Iedereen met krullend haar zal het herkennen: twee minuten buiten en je mooie krullen zijn veranderd in een grote pluizenbol. Ook andere haartypen kunnen flink lijden onder ons klimaat, maar vergeet ook de verschillende stylingproducten en het iets te fanatiek hanteren van de kam/borstel niet. Ik heb voor dit soort noodgevallen altijd een tubetje Hairwonder in de kast staan. Na het wassen even inmasseren, niet uitspoelen, en je haar ziet er weer een stuk gezonder uit.

Hennaplus Hairwonder, diverse producten vanaf 3,99 euro


Heb je vragen over bovenstaande producten? Mail me gerust even.