Gadget Review: Thrustmaster Sound System

Een speakerset, speciaal voor game-consoles; wat ontzettend slim. Bij aanschaf van de GameCube of PS2 voor de verjaardag van de kinderen kunnen papa en mama meteen een speakersetje meenemen, "Want zeg nou eerlijk meneer, mevrouw, het geluid van uw TV is toch ook niet alles?"

De installatie
Volgens de doos is de Thrustmaster 2.1 Sound System geschikt voor GameCube, XBox, PS2 en DVD-video. Helaas kan ik in de magere handleiding op het instructieplaatje alleen een PS2 herkennen. In een acht-tal onduidelijke stappen wordt uitgelegd hoe je set aansluit ("Sluit het andere eind van de mini-jack kabel aan op de mini jack/RCA splitter"). Na twee keer doorlezen blijkt dat het plaatje duidelijker is en binnen een mum van tijd zitten alle stekkers op z'n plek.



Alle kabels die nodig zijn voor het aansluiten van de set op een PS2 zijn aanwezig in de doos. Of dit voor andere game-consoles ook het geval is is onduidelijk, maar voor het aansluiten van de DVD speler mist bijvoorbeeld wel een plug.

De satelliet boxjes hebben vaste (rode en witte) kabels die eigenlijk net iets te kort zijn. Gelukkig zijn deze eenvoudig te verlengen, maar daarvoor moet je dan wel weer naar de winkel.